Teknoloji Bağımlılığı Veli Broşürü

Sevgili Veliler,

Günümüzde teknoloji, çocuklarımızın yaşamlarının ayrılmaz bir parçası haline geldi. Bu bağlamda, çocuklarımızın teknolojiyi sağlıklı ve güvenli bir şekilde kullanmalarını sağlamak, biz ebeveynler olarak önemli bir sorumluluktur. Bu nedenle, ortaokul çağındaki çocuklarımızın teknoloji bağımlılığını önlemek ve interneti güvenli bir şekilde kullanmalarını sağlamak adına bir araya geldik.

Hazırlanan bu broşür, siz değerli velilerimize çocuklarımızın teknolojiyle olan ilişkilerini daha bilinçli bir şekilde yönetme konusunda rehberlik etmek amacıyla hazırlandı. Çocuklarımızın dijital dünyada sağlıklı ve dengeli bir deneyim yaşamalarını sağlamak için birlikte çalışacağımızı umuyoruz.

Unutmayalım ki, teknoloji çocuklarımızın hayatlarını zenginleştirebilirken, doğru rehberlik ve sınırlamalar ile onların güvenliği ve gelişimi için bir araç olabilir.

Sevgiler, Bilim Ortaokulu Rehberlik Servisi

26.03.2024 43