Akran Zorbalığı Öğretmen Broşürü

Sevgili Değerli Öğretmenler,

Eğitim dünyasının temel taşı olan sizlere sesleniyoruz. Okullarımızda güvenli, sevgi dolu ve öğrenmeye teşvik eden bir ortamın korunması görevi hepimizin üzerindedir. Akran zorbalığı, bu hedefe ulaşmamızı engelleyen bir sorundur. Ancak bilgi ve farkındalıkla bu sorunla mücadele etmek mümkün.

Bu broşür, akran zorbalığını anlamak, türlerini tanımak, etkilerini görmek ve önlemek için adımlar atmaya yardımcı olacaktır. Öğrencilerimizi koruma ve onlara destek olma görevi hepimizin sorumluluğudur.

Unutmayalım ki, birlikte hareket ederek, sevgi ve saygı temelinde bir okul ortamı oluşturabiliriz. Öğrencilerimize akran zorbalığını önleme konusunda rehberlik ederek onların sağlıklı büyümelerine katkı sağlayabiliriz.

Bu broşür, elinizde güçlü bir araç olacak. Hep birlikte, daha iyi bir geleceğin temellerini atmamıza yardımcı olacak bu önemli konuyu ele alalım. Teşekkür ederiz ki, öğrencilerimizin yaşamlarında onları aydınlatan bir rol oynuyorsunuz.

Sevgi ve Başarılarla

01.11.2023 58

meb_iys_dosyalar/06/15/768691/dosyalar/2023_11/01221233_Akran-Zorbaligi-Ogretmen-Brosuru.pdf