Zorbalığa Hayır!

Sevgili Öğrenciler ve Veliler,

Okulumuzda akran zorbalığına karşı birlikte mücadele etmek için önemli bir adım atıyoruz. Bugün, öğrencilerimizin zorbalığa hayır demeyi taahhüt edeceği bir kontratı imzalıyoruz. Bu kontrat, sevgi, saygı ve empati temelinde birlikte daha güçlü ve adil bir topluluk olmamızı amaçlıyor.

Zorbalığa karşı bu taahhüdü kabul ederken, öğrencilerimiz hem okul içinde hem de dışında herkese saygılı davranmayı, yardımseverlikle hareket etmeyi ve herhangi bir zorbalık durumunda yetişkinlere haber vermeyi taahhüt edeceklerdir.

Bu kontrat, hep birlikte daha güvenli ve sevgi dolu bir okul ortamı oluşturmak için önemli bir adımdır.

Saygılarımızla.

25.10.2023 137

meb_iys_dosyalar/06/15/768691/dosyalar/2023_10/25212651_Zorbaliga-Hayir-Kontrati.pdf