Mesleki Hedeflerimi Belirliyorum

Sevgili Veliler ve Öğrenciler,

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı'nda Ankara İli Yerel Hedefi kapsamında 8. sınıf öğrencilerimize mesleki hedef belirleme sunumu gerçekleştirdik. Bu özel etkinlikte, öğrencilerimizin gelecekteki kariyerlerini şekillendirme yolculuğuna rehberlik etmek amacıyla önemli bilgiler ve ilham verici hikayeler paylaşıldı.

Sunum sırasında çektiğimiz fotoğraflarla bu anı ölümsüzleştirdik. Öğrencilerimizin gelecekteki başarılarını desteklemek ve onları kendi hedeflerine ulaşma konusunda cesaretlendirmek için bu anlamlı etkinliği sizinle paylaşmak istiyoruz.

Unutmayın, her bir öğrenci kendi eğitim ve mesleki hedeflerini belirleme yolculuğunda önemli bir adım attı. Biz de onların her adımda yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla.

25.10.2023 77